PeopleTools profilværktøj

PeopleTools er navnet på et sæt erhvervspsykologiske Profil- og Procesværktøjer til rekruttering og udvikling, som bidrager til at gøre HR-processer vidensbaserede og værdiskabende for virksomheden.

PeopleTools’ værktøjer anvendes til at blive klogere på det enkelte menneskes natur og personlighed og sætte dette i relation med de andre mennesker i organisationen.

Når virksomheder anvender et sammenhængende system af værktøjer i stedet for et antal helt forskellige værktøjer, får medarbejdere og ledelse et fælles sprog for en række processer. Når de samme begreber og sprog anvendes i forbindelse med eksempelvis rekruttering, teambuilding, ledelsesudvikling osv., giver det en synergi, hvorved virksomheden får langt mere ud af sine HR-processer.

I NatureContext anvender jeg Person- og Lederprofilen, som også skaber grundlag for at tale om teamroller i forbindelse med teamudvikling.

Personprofil

Vi bruger personprofilen i forbindelse med din kompetenceudvikling, dine konkrete udfordringer eller som indgangsvinkel til et coachingforløb, hvis du har et behov for at blive klogere på dig selv og dit arbejdsliv.

Priser:

En personprofil inkl. ca. 90 min. tilbagemelding:
kr. 3.500,- ekskl. moms

En personprofil inkl. tilbagemelding (ca. 90 min.) plus én opfølgende NatureCoaching (ca. 90 min):
Kr. 5.500,- ekskl. moms

En personprofil inkl. tilbagemelding som en del af et coachingforløb:
Kontakt mig for en pris.

Gruppeudvikling

Vi bruger PeopleTools teamroller til at hjælpe jer med at udvikle et velfungerende og stærkt samarbejde, som gør jer i stand til at kombinere og udnytte hinandens styrker og forskelligheder, og øge jeres chancer for succes. Udgangspunktet er personprofilen, hvorfor alle teamets medarbejdere skal have en personprofil.

Priser:

En personprofil inkl. ca. 90 min. tilbagemelding:
kr. 3.500,- ekskl. moms

Forberedelse af teamrapport samt en halv dags gruppeudviklingsproces:
kr. 11.000,-  (ekskl. moms)

Forberedelse af teamrapport samt en hel dags gruppeudviklingsproces:
kr. 20.000,- (ekskl. moms)

Lederprofil – 360 grader

Med en lederprofil for du ikke blot dit eget perspektiv på dig selv, men også chefens, dine medarbejdere, kollegaer og evt. andre. En såkaldt 360 graders evaluering. Den bruger vi sammen med dig til at udvikle dig som leder i relation til din konkrete situation og virkelighed.

Priser:

En lederprofil inkl. ca. 90 min. tilbagemelding:
kr. 4.500,- ekskl. moms

En lederprofil inkl. tilbagemelding (ca. 90 min.) plus én opfølgende NatureCoaching (ca. 90 min):
Kr. 6.500,- ekskl. moms

En lederprofil inkl. tilbagemelding som en del af et coachingforløb:
Kontakt mig for en pris

PeopleTools’ Testtyper

PeopleTools’ Personprofil – Big 6, Teamroller og Lederprofil (360°) er alle personlighedsprofiler til måling af en række adfærdstræk, der afspejler en dynamisk opfattelse af den menneskelige personlighed. Personligheden er ikke noget én gang bestemt/givet, men dannes og udvikles gennem en livslang proces i samspil med de givne rammer: Omgivelserne, socialt og kulturelt.

Profilværktøjet er grundlag for dialog med fokuspersonen om dennes reaktionsmønster. Tilbagemeldingen afdækker indbyrdes sammenhænge mellem personfaktorerne og vil således bidrage til et nuanceret billede af den grundlæggende personlighedsstruktur til gavn for fokuspersonens personlige udvikling og jobmæssig resultatskabelse.

Læse mere om PeopleTools profilværktøjer på www.peopletools.dk

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er indforstået med det.