Personen bag

Erfaring

Jeg har arbejdet med ledelse i mere end 25 år og har siden 2001 beskæftiget mig med ledelses- og organisationsudvikling og coaching. Som konsulent i Frivilligt Drenge- og Pigeforbund, FDF, i Flyvevåbnet og hos konsulentfirmaet MacMann Berg, har jeg erfaringer fra konkrete konsulentopgaver i forskellige virksomheder og organisationer, og på forskellige niveauer. Derudover har jeg stor erfaring med strategisk arbejde i Forsvaret, bla. med udviklingen og implementeringen af ny mission, vision og værdigrundlag samt udviklingen af Flyvevåbnets lederudviklingsprojekt som bygger på en 360 graders evaluering. Jeg har derudover haft mulighed for at arbejde med naturen som ramme både i FDF, hos MacMann Berg og i Flyvevåbnet.

Aktuelt er jeg ansat som major på en korttidskontrakt i et deltidsjob ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste i Brabrand. Jeg er tilknyttet ledelsessekretariatet og har ansvaret for udvikling af ledere og ledelser i forbindelse med etableringen af den nye organisation.

Læs mere på LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/cbiering

Uddannelse

Uddannelsesmæssigt har jeg gennemgået de grundlæggende og videregående lederuddannelser i Flyvevåbnet, til og med kaptajnsniveau. Disse uddannelser har jeg suppleret med en diplomuddannelse i Human Ressource Development, en coachuddannelse hos konsulentfirmaet Conmoto, en Master of Science i systemisk ledelses- og organisationsudvikling samt operationsmodulerne på Master i Militære Studier.

Jeg har siden august 2019 været i gang med friluftsvejlederuddannelsen ved VIA University College i Viborg, for at styrke mine pædagogiske og didaktiske kompetencer indenfor formidling af friluftsliv og få kompetencer som instruktør i klatring, kano og kajak.

Naturen

Jeg har i mange år brugt naturen aktivt både i mit frivillige arbejde, som FDFer, privat med min familie og professionelt som konsulent, både hos MacMann Berg, hos FDF og i Flyvevåbnet.

Naturen bruger jeg selv til at skabe mulighed for udsyn og ro til fokus og refleksion. Det er i naturen, jeg har udviklet tankerne omkring NatureContext på nogle af de utallige løbe- eller vandreture, både alene og sammen med familie og venner.

Selvom jeg er fortrolig med at være i og arbejde med naturen, er jeg også meget bevidst om, at ikke alle ser naturen som et ”naturligt” opholdssted, og jeg forsøger derfor at møde andre mennesker, der hvor de er, også med hensyn til deres forhold til naturen.

 

 

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er indforstået med det.