Konsulentydelser

Fokus på dig

NatureContext arbejder med det enkelte menneske i organisationen.

Det er mennesker der skaber organisationer, så hvis det enkelte menneske ikke trives, trives organisationen heller ikke. Jeg tilbyder derfor både coaching og person- og lederprofiler, så jeg kan hjælpe jer med at udvikle medarbejdere og ledere og skabe et solidt fundament for udviklingen af relationerne i organisationen.

NatureCoaching

En NatureCoaching er målrettet medarbejdere og ledere, primært med fokus på ledelse, karriere og organisatoriske udfordringer.

I Team Nord Business arbejder vi med mennesket i organisationen, den enkelte leder og medarbejder, som har behov for coaching og sparring. NatureCoaching giver mulighed for at komme væk fra dagens travlhed og få ro til fokusering og fornyelse af din energi ude i naturen.

NatureCoaching foregår udendørs med base i og omkring en shelter, bålhus eller lignende. Hele seancen tager ca. 1,5 time og er en kombination af walk-and-Talk, siddende coaching individuel refleksion.

Når vejret og temperaturen tillader det, kan en NatureCoaching også gennemføres på vandet i f.eks. en kano.

Du får:

  • Ro og tid til eftertænksomhed og refleksion
  • Skabt nye perspektiver og vinkler i forhold til din situation
  • Frisk luft og et mentalt åndehul med fokus på dig
  • Konkrete handlinger som du kan arbejde videre med

Person- og lederprofil

NatureContext benytter PeopleTools profilværktøjer og kan bruge det som udgangspunkt for et coachingforløb.

PeopleTools Personprofil giver et nuanceret og præcist billede af dine personlighedstræk, motivationsfaktorer, drivkræfter, behov og adfærd. Jeg bruger den til at belyse forskellige sider af din personlighed og den danner grundlag for en dialog, hvor vi drøfter og afklarer dine styrker og svagheder i forhold til en konkret situation.

PeopleTools Lederprofilen tager afsæt i din personprofil og sætter fokus på din rolle som leder. Din personlighed er fundamentet for din ledelse. PeopleTools Lederprofil er nøglen til at fokusere på din ledelsesindsats, udvikle dig som leder og løbende vurdere kvaliteten.

Se priser og muligheder hér.

Læs mere på www.peopletools.dk.

Fokus på relationer

Relationen mellem mennesker er helt central når man skal udvikle en gruppe eller en hel organisation.

I NatureContext arbejder jeg med udviklingsforløb, hvor jeg, ved at sætte fokus på de menneskelige relationer, skaber bedre kommunikation og samarbejde i organisationen. Jeg bruger blandt andet naturen som et “transitrum”, hvor vi sammen kan skabe en ramme, som giver mulighed for at bringe jer væk fra de daglige påvirkninger og se nye perspektiver, sammen med de mennesker som I arbejder sammen med hver dag.

I mit arbejde med relationer har jeg udviklet “Relationshjulet”, som sætter fokus på de centrale og væsentlige relationer som man har i hverdagen.

Udvikling af samarbejde og kommunikation

Skal vi styrke samarbejdet og relationerne handler det om kommunikation mellem mennesker. I NatureContext tager jeg udgangspunkt i, at vi oplever verden forskelligt, hvorfor vores evne til at kommunikere og koordinere vores forskellige billeder af verden er central.

Igennem oplæg, øvelser, refleksion og dialog sætter vi fokus på jeres samarbejde og evne til at kommunikere og giver jer konkrete ideer og aktioner med hjem, som kan styrke jeres opgaveløsning i hverdagen.

Hvis I vil tabe et mere solidt grundlag for arbejdet med udviklingen af jeres gruppe tog team, benytter jeg Peopletools profilværktøj, som indeholder et redskab med fokus på teamroller.

Gruppeudviklingssamtaler

Den gode og anerkendende samtale er afgørende for et godt arbejdsmiljø og for at ledere og medarbejdere kan koordinere deres forskellige billeder af virkeligheden. Det handler om at være nysgerrig og stille spørgsmål.

NatureContext arbejder med gruppe- og teamudviklingssamtaler (GRUS og TUS) og kan gennemføre dem for jer eller uddanne jer i at gennemføre dem selv. Jeg hjælper også med at indføre udviklende samtaler i hele jeres virksomhed.

Møder i en naturlig ramme

Når vi mødes på arbejdspladsen er det typisk i det sædvanlige mødelokale, på de sædvanlige pladser, med de sædvanlige powerpoints.

NatureContext arbejder med forskellige rammer, som understøtter de I gerne vil og naturens rum er tit velegnede til at skabe et nyt rum, når I har behov for at der skal ske noget andet. Jeg bruger naturen aktivt i udviklingen af jer som mennesker, medarbejdere, ledere og kollegaer der sammen skal løse de daglige arbejdsopgaver.

Jeg kan stå for faciliteringen af jeres møde og tage jer med ud et sted, hvor I har mulighed for bruge naturens rum og stadig holde jer varme, tørre og mætte, så I kan fokusere på dialogen og mødets indhold.

Jeg kan også hjælpe jer til at blive klogere på, hvordan I selv kan bruge naturen endnu mere når I mødes. Jeg giver jer nogle grundlæggende kompetencer så I er i stand til at håndtere det lavpraktisk i at holde møder udenfor og finde de gode steder i jeres nærområde.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er indforstået med det.